به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سلامت نیوز، برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز، بهتر است غذایی که در وعده سحری مصرف می شود، ویژگی ها و ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد.
در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و کوتاه از جمله شیر و گروه های لبنیات (مانند شیر، ماست و پنیر)، میوه ها و سبزیجات، نان ها و غلات (مانند برنج و نان) برای افزایش فشار خون توصیه می شود. قند.
– خوردن غذاهای آبکی مانند سوپ کم چرب، سوپ کم چرب، حلیم بدون روغن (حلیم منبع خوبی از نشاسته، فیبر، پتاسیم و منیزیم است) و مایعات در هنگام افطار و سحر باعث حفظ تعادل آب و مواد معدنی می شود. روزه است.
– خوردن سبزیجات و میوه ها در هنگام افطار و بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و از یبوست پیشگیری می کنند. – خوردن شیرینی در وعده سحری توصیه نمی شود.
مصرف غذاهای شیرین با تحریک انسولین باعث ورود قند خون به سلول ها و در نتیجه کاهش سطح قند خون می شود. بنابراین مصرف مواد قندی حاوی قندهای ساده مانند آب نبات و شکلات در وعده صبحانه باعث می شود که فرد سریعتر احساس گرسنگی کند.
– عبادات بعد از افطار در ماه مبارک رمضان به متابولیسم غذا کمک می کند. دعا هر ماهیچه و مفصلی را درگیر می کند و می تواند جایگزین ورزش با شدت متوسط و کالری سوز شود.
منبع:
اخبار سلامت