طرز پخت خورش آلو و کایسی; شیک و شیک


این غذا عمدتاً در شمال کشور با غذای مخصوصی به نام گومایی تهیه می شود، اما می توانید به راحتی این خورش زیبا و آبدار را با برنج سرو کنید و در منزل یک خورش فوق العاده درست کنید. استفاده از گردو در این خورش خوشمزه است و می توانید این خورش را با آلوهای وحشی یا معمولی درست کنید.

مواد لازم برای خورش آلو، کایسی و مرغ

  • 3 عدد پیاز
  • 2 ران مرغ
  • آلو سیاه خورش 5 عدد
  • کائیسی خشک 8 عدد.
  • کشمش 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار مناسب
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین Macda Larm

طرز تهیه خورش آلو خوشمزه با ران مرغ

مرحله اول: پختن مرغ

ابتدا باید مرغ را بجوشانید و سپس سرخ کنید. برای این کار ران مرغ را به همراه پیاز 4 قسمتی شده و سیر خرد شده را در قابلمه ای بریزید و آب جوش را روی مواد بریزید و مرغ را نیم پز کنید. برای گرفتن بوی کود مرغ می توانید از برگ بو نیز استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه گوشت و سرخ کردن مواد

بعد 2 عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی کرده و در تابه یا ماهیتابه بدون روغن تفت می دهیم و سپس روغن و زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تفت می دهیم و وقتی پیاز کمی رنگ شد آلو را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و مقداری فلفل سیاه اضافه می کنیم. و دارچین به مزه و در آخر کشمش اضافه کنید.

مرحله سوم: مرغ را اضافه کنید

بعد خمیر را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی ماکارونی از بین برود و خمیر زیبا شود، سپس تکه های مرغ نیم پز را روی مواد قرار داده و با یک لیوان آب مرغ صاف شده بریزید و بگذارید بپزد و غلیظ شود. جوجه.

مرحله چهارم: خورش آلو و کایسی را آماده کنید

حالا در آخر خورش را از نظر نمک و مقدار ملاس بررسی کنید و در صورت تمایل می توانید کمی شکر اضافه کنید و وقتی خورش جا افتاد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با کتیا بخورید. نوش جان

نکات کلیدی در پارتی کشمش مرغ آلو و کایسی و خورش کائیسی

می توانید کشمش را حذف کنید و از 2 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.

می توانید کشمش ها را تفت داده و در انتها داخل خورش بریزید.

این خورش باید کم آب و نسبتا غلیظ باشد و اصلا آبکی نباشد.

آلو را نباید زیاد پخته و در خورش له کرد.

دیدگاهتان را بنویسید