این غذا عمدتاً در شمال کشور با غذای مخصوصی به نام گومایی تهیه می شود، اما می توانید به راحتی این خورش زیبا و آبدار را با برنج سرو کنید و در منزل یک خورش فوق العاده درست کنید. استفاده از گردو در این خورش خوشمزه است و می توانید این خورش را با آلوهای وحشی یا معمولی درست کنید.
مواد لازم برای خورش آلو، کایسی و مرغ
- 3 عدد پیاز
- 2 ران مرغ
- آلو سیاه خورش 5 عدد
- کائیسی خشک 8 عدد.
- کشمش 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- زعفران به مقدار مناسب
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفل سیاه، دارچین Macda Larm
طرز تهیه خورش آلو خوشمزه با ران مرغ
مرحله اول: پختن مرغ
ابتدا باید مرغ را بجوشانید و سپس سرخ کنید. برای این کار ران مرغ را به همراه پیاز 4 قسمتی شده و سیر خرد شده را در قابلمه ای بریزید و آب جوش را روی مواد بریزید و مرغ را نیم پز کنید. برای گرفتن بوی کود مرغ می توانید از برگ بو نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: تهیه گوشت و سرخ کردن مواد
بعد 2 عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی کرده و در تابه یا ماهیتابه بدون روغن تفت می دهیم و سپس روغن و زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تفت می دهیم و وقتی پیاز کمی رنگ شد آلو را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و مقداری فلفل سیاه اضافه می کنیم. و دارچین به مزه و در آخر کشمش اضافه کنید.
مرحله سوم: مرغ را اضافه کنید
بعد خمیر را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی ماکارونی از بین برود و خمیر زیبا شود، سپس تکه های مرغ نیم پز را روی مواد قرار داده و با یک لیوان آب مرغ صاف شده بریزید و بگذارید بپزد و غلیظ شود. جوجه.
مرحله چهارم: خورش آلو و کایسی را آماده کنید
حالا در آخر خورش را از نظر نمک و مقدار ملاس بررسی کنید و در صورت تمایل می توانید کمی شکر اضافه کنید و وقتی خورش جا افتاد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با کتیا بخورید. نوش جان
نکات کلیدی در پارتی کشمش مرغ آلو و کایسی و خورش کائیسی
می توانید کشمش را حذف کنید و از 2 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.
می توانید کشمش ها را تفت داده و در انتها داخل خورش بریزید.
این خورش باید کم آب و نسبتا غلیظ باشد و اصلا آبکی نباشد.
آلو را نباید زیاد پخته و در خورش له کرد.